Vegetariškas / veganiškas privatus virėjas

Esu dvasinga, augalus mėgstanti virėja, kurią užvaldžiusi didžiulė aistra dalytis maistu. Esu dirbęs geriausiose vegetariškose virtuvėse, įskaitant garsų veganišką restoraną Londone, o dabar kuriu meniu specialiai jums.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Trapanis
Teikiama jūsų būste

Dalintis, ragauti, kalbėti

€ 50 € 50 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
Šiame potyryje dalijamasi sezoniniais vegetariškais ar veganiškais užkandžiais. Prieš vakarienę atsiųsiu jums maždaug dešimties mažų patiekalų meniu ir galėsite pasirinkti mėgstamiausius. Tada sukursiu jaukų, šeimynišką stalą, skirtą lėtiems vakarams, geriems pokalbiams ir naujų skonių derinių atradimui.

Sezoninis degustacinis meniu

€ 60 € 60 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 120
Sezoninis vegetariškas degustacinis meniu, sukurtas atsižvelgiant į daržoves, nuotaiką ir akimirką. Pradedame nuo šiltos sriubos, tada šviežios, tekstūruotos užkandos. Tada nedidelis tarpinis patiekalas – mažas netikėtumas prieš pagrindinį patiekalą. Pagrindinis patiekalas yra gausus ir malonus, o baigiame desertu. Galima visiškai pritaikyti ir 100 % veganiška.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Natalia).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
4 metų patirtis
Privatus virėjas, turintis patirties Londono veganiškoje aukšto lygio virtuvėje. Sezoninis, modernus, augalinis.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Maisto žurnalo redaktorė kartą man pasakė, kad pagaminau geriausius pietus, kokius ji buvo valgiusi tą mėnesį.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Gaminu nuo 17 metų. Mokiausi įvairiose virtuvėse ir nuolat tobulėjau.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Monrealė, Trapanis, Marsala ir Kastelvetranas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Natalia vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 50 Nuo € 50 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Vegetariškas / veganiškas privatus virėjas

Esu dvasinga, augalus mėgstanti virėja, kurią užvaldžiusi didžiulė aistra dalytis maistu. Esu dirbęs geriausiose vegetariškose virtuvėse, įskaitant garsų veganišką restoraną Londone, o dabar kuriu meniu specialiai jums.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Trapanis
Teikiama jūsų būste
€ 50 Nuo € 50 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
Nemokamas atšaukimas

Dalintis, ragauti, kalbėti

€ 50 € 50 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
Šiame potyryje dalijamasi sezoniniais vegetariškais ar veganiškais užkandžiais. Prieš vakarienę atsiųsiu jums maždaug dešimties mažų patiekalų meniu ir galėsite pasirinkti mėgstamiausius. Tada sukursiu jaukų, šeimynišką stalą, skirtą lėtiems vakarams, geriems pokalbiams ir naujų skonių derinių atradimui.

Sezoninis degustacinis meniu

€ 60 € 60 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 120
Sezoninis vegetariškas degustacinis meniu, sukurtas atsižvelgiant į daržoves, nuotaiką ir akimirką. Pradedame nuo šiltos sriubos, tada šviežios, tekstūruotos užkandos. Tada nedidelis tarpinis patiekalas – mažas netikėtumas prieš pagrindinį patiekalą. Pagrindinis patiekalas yra gausus ir malonus, o baigiame desertu. Galima visiškai pritaikyti ir 100 % veganiška.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Natalia).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
4 metų patirtis
Privatus virėjas, turintis patirties Londono veganiškoje aukšto lygio virtuvėje. Sezoninis, modernus, augalinis.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Maisto žurnalo redaktorė kartą man pasakė, kad pagaminau geriausius pietus, kokius ji buvo valgiusi tą mėnesį.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Gaminu nuo 17 metų. Mokiausi įvairiose virtuvėse ir nuolat tobulėjau.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Monrealė, Trapanis, Marsala ir Kastelvetranas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Natalia vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?