Gyvas maisto gaminimas ir ekologiški produktai
Augalų ir gėlių skoniai yra subtiliausi ir įdomiausi. Štai kodėl jie yra mano kulinarinių, jautrių ir atsidavusių kūrinių pagrindas.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Paryžius
Teikiama jūsų būste
Vegetariško maisto atradimas
€ 82 svečiui
Penkių patiekalų patiekalas, kuriame dera turtingi, saldūs ir pikantiški skoniai: kopūstai, įdaryti šviežio sūrio, shiso čatnio ir krekerio; Runkelių tartras su rūkytu aliejumi, baltais vaisiais ir parmezano tuilėmis; žiedinių kopūstų tempura su miso, laukinių ryžių ir migdolų pieno emulsija; Fig & Lillet tiramisu; citrusų ir juodosios arbatos fondantas.
Meniu keičiasi priklausomai nuo metų laikų. Aptarkime tai!
Atskira vakarienė
€ 85 svečiui
Penkių patiekalų bistronominė vakarienė, skirta iš naujo atrasti prancūzų gastronomijos klasiką šiuolaikišku požiūriu:
Prancūziški skrebučiai ir baltos žuvies tartras su yuzu; kiaušinių parfaitas, grietinėlės kukurūzai, miso emulsija, sudeginti kukurūzai ir polenta tuilės; ančių filė su granatų melasa, saldžiųjų bulvių tyrė ir burokėlių prieskoniais; naminiai šokolado profiteroliai, vanilės ir tonkos pupelės; mini pavlova su sezoniniais vaisiais.
Meniu keičiasi priklausomai nuo metų laikų. Aptarkime tai!
Azijietiškas suliejimas
€ 85 svečiui
Penkių etapų dialogas tarp Azijos ir Prancūzijos kulinarinės įtakos.
Rafinuoti patiekalai, kuriuose švelnus maisto gaminimas, marinatai ir umami padažai suderinami su paprastumu: Onigiris su kimshi ir korėjietišku slyvų padažu; Sea bream carpaccio, leche de tigre ir aštrus aliejus; jautienos tataki, fondant daržovės ir slyvų marinatai; garintas pyragas su juoduoju sezamu, baltojo šokolado ganache ir citrusinių vaisių segmentais; Matcha financier.
Meniu keičiasi priklausomai nuo metų laikų. Aptarkime tai!
Maisto ir gėrimų derinimo vakaras
€ 150 svečiui
Penkių maisto ir vyno arba kokteilių porų meniu smalsiam ir atsidavusiam vakarui iš ekologiškų ir vietinių produktų.
Individualus meniu visais metų laikais. Aptarkime tai!
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Margot).
Mano kvalifikacija
3 metų patirtis
Chef de part at Crème (Restaurant bistronomique à Montmartre)
Svarbiausi karjeros įvykiai
Dalyvavimas viloje „Rocabella Culinary Residence“ - prabangioje rezidencijoje Le Pradet
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
KEIPTAUNO VIRTUVĖ
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Paryžius, Versalis ir Saint-Germain-en-Laye. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Margot vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 85 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 610
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?