Šiuolaikinė prancūzų virtuvė pagal Margot Beck
Aš esu aistringa virėja, kurianti rafinuotus ir etiškus augalinius ir gėlių patiekalus, derindama vietinius, sezoninius produktus ir pritaikytus maisto ir vyno ar kokteilių derinius.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Paryžius
Teikiama jūsų būste
Aukščiausios kokybės priešpiečiai
€ 95 € 95 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Rafinuoti prancūziški priešpiečiai, pagaminti namuose šiuolaikine Paryžiaus dvasia.
Namų duona ir firminė babka, ūkio kiaušiniai, brandinti sūriai, paruošti vaisiai ir atnaujintas Tarte Tatin... Gurmaniškas ir elegantiškas pabudimas, puikiai tinkantis poroms, šeimoms ar smalsiems keliautojams.
Pagal jūsų pageidavimus paruošti meniu iš ekologiškų ir vietinių produktų.
Išskirtinai maistas
€ 100 € 100 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 540
Meniu, vaizduojamiems dideliems stalams, kurie mėgsta švęsti skonį ir dalytis.
Kuriu elegantišką ir gyvybingą patirtį tarp augalų įkvėpimo, kelionių akcentų ir prancūziškų emocijų:
tobulas kiaušinis su kukurūzais ir miso, subtilia žuvimi su yuzu rūgščiu sabajonu, šokolado tirpimu ir grikių ledais...
Džiaugsminga ir subtili akimirka, idealiai tinkanti vakarienei su draugais, šeimos susibūrimui ar šventiniam vakarui Paryžiuje.
Pritaikyta vakarienė namuose
€ 130 € 130 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Gurmaniškas penkių etapų patiekalas, leidžiantis iš naujo atrasti prancūzų virtuvės klasiką elegantišku ir šiuolaikišku būdu: chou garni su ožkos pienu ir šiso druska, pikantiškas brioche perdue, antis su granatų melasa ir juodųjų serbentų bei šalavijų šūviu, naminiai profiteroliai su tonka pupelėmis... Idealiai tinka viešnagei Paryžiuje, romantiškam vakarui ar ypatingai akimirkai su draugais.Specialiai pritaikytos kompozicijos rafinuotam ir charakteringam potyriui. Pakalbėkime apie tai!
Atostogų meniu
€ 150 € 150 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 650
Rafinuota šventinė vakarienė, paruošta namuose: austrės ir šampano granita, kepti šukutės arba moliūgų ravioliai su šafranu, paukštiena su vin jaune arba rizotas su kilniaisiais grybais, Valrhona šokoladinis desertas arba pistacijų Paris-Brest ir galutiniai saldumynai. Elegantiška prancūziška vakarienė per Kalėdas, Naujuosius metus ar bet kurį ypatingą vakarą.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Margot).
Mano kvalifikacija
3 metų patirtis
Restorano „Crème“ vadovas Monmartre (Paryžius, 18 d.).
Svarbiausi karjeros įvykiai
Svečias virėjas Rock en Seine 2025 m., o Villa Rocabella gyventojas.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
KEIPTAUNO VIRTUVĖ
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 3 atsiliepimais
0 iš 0
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Paryžius, Versalis, Saint-Germain-en-Laye ir Levallois-Perret. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Margot vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 130 Nuo € 130 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?





