Augaliniai patiekalai iš Peru
Augalinio pagrindo perujietiškas maistas, kurį paruošė klasikinį išsilavinimą turintis virėjas Cesar Cubas
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Niujorkas
Teikiama jūsų būste
Vieno kąsnio užkandžiai
€ 48 € 48 svečiui
Susipažinkite su klasikiniais Peru užkandžiais, tokiais kaip Causa rellena, papa ala huancaina ir, žinoma, nacionaliniu Peru patiekalu Ceviche (visa tai augalinės kilmės)!
Šeimos stiliaus šventė
€ 82 € 82 svečiui
Gyvybinga, kuruojama augalinė Peru šventė, kurioje yra šeimos stiliaus klasika, tokia kaip lomo saltado su grybais, ají de gallina su duonvaisiais ir kvinoja chaufa, turtinga skoniu, kultūra ir ryšiu.
Degustacinis meniu
€ 151 € 151 svečiui
Įvairus augalinis Peru degustacinis meniu su unikaliais patiekalais, atskleidžiančiais Peru virtuvės gylį: palmių širdžių ceviche, Causa Limeña de garbanzos, austrių grybų Anticucho iešmeliai, Peru pesto makaronai su traškia baklažanų kotlete.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Cesar).
Mano kvalifikacija
15 metų patirtis
Buvau „The Brushstroke NYC“, „Michelin“ žvaigždute įvertinto restorano Traybekoje, šefo padėjėjas.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Visą savo karjerą dirbau „James Beard“ nominuotuose ir „Michelin“ žvaigždute pažymėtuose restoranuose.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Kulinarinio meno laipsnis iš „Le Cordon Bleu“
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Niujorkas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 48 Nuo € 48 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?




