Sicilijos skonis su virėju Fabio Simone

Atraskite tikriausią Siciliją pasitelkę rafinuotą ir patrauklią kulinarinę patirtį
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Katanija
Teikiama jūsų būste

Sicilijos sodo esmė

€ 75 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Autentiški šviežių daržovių ir žolelių skoniai iš salos sodo STARTERIS Giarratana raudonieji svogūnai virti sous vide, įdaryti ožkos sūriu ir baziliku, patiekiama su braškių vinigretu PIRMASIS KURSAS Carnaroli risotto su moliūgais ir Etna porcini grybais, buivolų mėlynojo sūrio padažas PAGRINDINIS PATIEKALAS Keptas lęšių kroketas su šafrano padažu ir traškiais laukiniais žalumynais DESERTAS Trumpas pyragas su Chantilly kremu ir Etna laukinės braškės

Etna: žemė, ugnis ir mėsa

€ 80 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Kelionė iš Sicilijos širdies, kad patirtumėte šiltą ir gilią patirtį. Pasaka apie skonį ir salos tapatybę STARTERIS Cacio Cavallo cheese crespella with Sicilian scottona tartare, Etna Porcini grybas, kaparėlių vaisiai ir česnakiniai daigai PIRMASIS KURSAS Švieži paccheri pasta alla Norma su pomidorais padažas, kepti baklažanai ir kepti sūdyti rikotos sūris PAGRINDINIS PATIEKALAS Tenderloin žindanti kiaulė iš Nebrodi kalnų su Marsalos vyno padažu ir žolelėmis bulvės DESERTAS Sicilijos pyragaičių degustacija

Sicilija, kur sala susitinka su jūra

€ 90 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Paragaukite jūros, gyvenkite Sicilijoje, pajuskite Viduržemio jūrą STARTERIS Vietinis raudonojo tuno tartras, citrusinių vaisių salotos su greipfrutais, apelsinais ir citrinomis, avokado putės, jogurto padažas ir petražolių chlorofilas PIRMASIS KURSAS Naminių makaronų mygtukai, pripildyti rikotos ir saldainių citrinos, vietinis žuvies padažas ir skrudinti česnako džiūvėsėliai PAGRINDINIS PATIEKALAS Dienos laimikis keptas papilotas su citrusinių bulvių panzanella salotomis DESERTAS Sicilijos citrinų putos su sudegusiais citrinų milteliais

Šviežių makaronų gaminimo pamoka

€ 100 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 250
Atraskite rankų darbo šviežių makaronų meną įtraukiančioje ir autentiškoje pamokoje. Vadovaujami virėjo Fabio Simone, išmoksite dirbti su miltais ir kiaušiniais, kad sukurtumėte tobulą tešlą, formuotumėte įvairias tradicines makaronų formas ir paruoštumėte klasikinius itališkus patiekalus. Praktiška ir juslinė patirtis, kurioje dera tradicijos ir kūrybiškumas, suteikianti tikrus ir senovinius skonius. Puikiai tinka norintiems pagilinti savo žinias apie Italijos kulinarinę kultūrą ir mėgautis skania, smagia kelione

Skonio menas

€ 110 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Gourmet 5 kursai, tradicijų ir inovacijų patirtis AMUSE BOUCHE Skystas picos jutiminis potyris Skrudintos duonos grietinėlė, San Marzano pomidorų padažas, buivolo stracciatella sūris STARTERIS Itališko stiliaus kepta jautiena su tuno majonezo padažu, kaparėlių vaisiais, ir escarole PIRMASIS KURSAS Naminė Bolonijos lazanija, brandintas parmezanas sūrio ir šafrano padažas PAGRINDINIS PATIEKALAS Medaus ir juodųjų pipirų glazūruota jautienos nugarinė su kava glazūruotos morkos ir laukiniai žalumynai DESERTAS Zabaione ir Tiramisù
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Fabio).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
16 metų patirtis
Tobulinau savo kulinarinius metodus Michelin žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse Nicoje ir Monte Karle.
The Shard darbo patirtis
Dirbau garsiame restorane „The Shard“, Londone, tobulindama savo įgūdžius virtuvėje.
Svetingumo paslaugų specialistas (-ė)
Gavau svetingumo paslaugų techniko diplomą.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu

Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Katanija, Sirakūzai ir Taormina. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 4 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Fabio vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 100 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 250
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Sicilijos skonis su virėju Fabio Simone

Atraskite tikriausią Siciliją pasitelkę rafinuotą ir patrauklią kulinarinę patirtį
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Katanija
Teikiama jūsų būste
€ 100 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 250
Nemokamas atšaukimas

Sicilijos sodo esmė

€ 75 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Autentiški šviežių daržovių ir žolelių skoniai iš salos sodo STARTERIS Giarratana raudonieji svogūnai virti sous vide, įdaryti ožkos sūriu ir baziliku, patiekiama su braškių vinigretu PIRMASIS KURSAS Carnaroli risotto su moliūgais ir Etna porcini grybais, buivolų mėlynojo sūrio padažas PAGRINDINIS PATIEKALAS Keptas lęšių kroketas su šafrano padažu ir traškiais laukiniais žalumynais DESERTAS Trumpas pyragas su Chantilly kremu ir Etna laukinės braškės

Etna: žemė, ugnis ir mėsa

€ 80 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Kelionė iš Sicilijos širdies, kad patirtumėte šiltą ir gilią patirtį. Pasaka apie skonį ir salos tapatybę STARTERIS Cacio Cavallo cheese crespella with Sicilian scottona tartare, Etna Porcini grybas, kaparėlių vaisiai ir česnakiniai daigai PIRMASIS KURSAS Švieži paccheri pasta alla Norma su pomidorais padažas, kepti baklažanai ir kepti sūdyti rikotos sūris PAGRINDINIS PATIEKALAS Tenderloin žindanti kiaulė iš Nebrodi kalnų su Marsalos vyno padažu ir žolelėmis bulvės DESERTAS Sicilijos pyragaičių degustacija

Sicilija, kur sala susitinka su jūra

€ 90 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Paragaukite jūros, gyvenkite Sicilijoje, pajuskite Viduržemio jūrą STARTERIS Vietinis raudonojo tuno tartras, citrusinių vaisių salotos su greipfrutais, apelsinais ir citrinomis, avokado putės, jogurto padažas ir petražolių chlorofilas PIRMASIS KURSAS Naminių makaronų mygtukai, pripildyti rikotos ir saldainių citrinos, vietinis žuvies padažas ir skrudinti česnako džiūvėsėliai PAGRINDINIS PATIEKALAS Dienos laimikis keptas papilotas su citrusinių bulvių panzanella salotomis DESERTAS Sicilijos citrinų putos su sudegusiais citrinų milteliais

Šviežių makaronų gaminimo pamoka

€ 100 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 250
Atraskite rankų darbo šviežių makaronų meną įtraukiančioje ir autentiškoje pamokoje. Vadovaujami virėjo Fabio Simone, išmoksite dirbti su miltais ir kiaušiniais, kad sukurtumėte tobulą tešlą, formuotumėte įvairias tradicines makaronų formas ir paruoštumėte klasikinius itališkus patiekalus. Praktiška ir juslinė patirtis, kurioje dera tradicijos ir kūrybiškumas, suteikianti tikrus ir senovinius skonius. Puikiai tinka norintiems pagilinti savo žinias apie Italijos kulinarinę kultūrą ir mėgautis skania, smagia kelione

Skonio menas

€ 110 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Gourmet 5 kursai, tradicijų ir inovacijų patirtis AMUSE BOUCHE Skystas picos jutiminis potyris Skrudintos duonos grietinėlė, San Marzano pomidorų padažas, buivolo stracciatella sūris STARTERIS Itališko stiliaus kepta jautiena su tuno majonezo padažu, kaparėlių vaisiais, ir escarole PIRMASIS KURSAS Naminė Bolonijos lazanija, brandintas parmezanas sūrio ir šafrano padažas PAGRINDINIS PATIEKALAS Medaus ir juodųjų pipirų glazūruota jautienos nugarinė su kava glazūruotos morkos ir laukiniai žalumynai DESERTAS Zabaione ir Tiramisù
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Fabio).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
16 metų patirtis
Tobulinau savo kulinarinius metodus Michelin žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse Nicoje ir Monte Karle.
The Shard darbo patirtis
Dirbau garsiame restorane „The Shard“, Londone, tobulindama savo įgūdžius virtuvėje.
Svetingumo paslaugų specialistas (-ė)
Gavau svetingumo paslaugų techniko diplomą.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu

Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Katanija, Sirakūzai ir Taormina. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 4 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Fabio vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?