Tradición con fusion por Israel R

Siūlau tradicinę ispanų virtuvę su šiuolaikiniais metodais ir pasauline sinteze.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Sevilija
Teikiama jūsų būste

: populiarus restauravimas

€ 55 € 55 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 140
Vietinio populiaraus maitinimo pagrindai. Tradicija su aukščiausios kokybės produktais ir aukštosios virtuvės ruošimu.

Tradicinis meniu

€ 60 € 60 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 150
Tradicinių vietinės Andalūzijos virtuvės patiekalų degustacija. Piriñaca gaditana de tuna Ajoblanco de almendra con grva Pietų jūros gėrybių kepimas Sirloin viskio demi-glace padaže Tocino de cielo

Tradicija ir sintezė

€ 70 € 70 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 150
Tradicinė virtuvė su šiuolaikinėmis virtuvės technikomis. Vietinis sūrio aperityvas Pescado sous vaizdo įrašas, paruoštas vakuume / Calamar rebozado en tempura de azafrán (a Choose) Šiitake ir triufelių grybų ryžiai Costilla sous vide su glaseado keptu bulvių krakmolu ir azijietišku citrinos ir mėtų padažu/ Secreto ibérico padaže sevillana al whisky (pasirinkti) Mango pudingas/Shrickhand de mango (pasirinkimui)

Sintezės meniu

€ 70 € 70 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 150
Potyrio pritaikymas pagal jų skonį. Meniu pavyzdys: Ožkos sūrio ritinėlis su mėlynių želė ir pistacijomis, graikiniais riešutais ir kumpio danga Staigmena aperityvas pagal sezoną Žuvis (lašiša ir kiti variantai), virta apelsinų, citrinų ir žaliųjų citrinų padažu. Paprikos pripildytas aštuonkojis aliejuje ant bulvių kremo su vaniliu Iberijos kiaulienos sous vide su imbieru migas de pastor. Mango shrickhand su pistacijomis, kardamomo ir šafranu
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Israel).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Tradicinė Andalūzijos, Kanarų salų ir Katalonijos virtuvė su šiuolaikinėmis technikomis.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Virtuvės šefas restoranuose ir renginiuose, pvz., Mobiliųjų pasaulio kongrese.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokymai Nerjos olų maitinimo mokykloje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 2 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Sevilija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Israel vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 55 Nuo € 55 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 140
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Tradición con fusion por Israel R

Siūlau tradicinę ispanų virtuvę su šiuolaikiniais metodais ir pasauline sinteze.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Sevilija
Teikiama jūsų būste
€ 55 Nuo € 55 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 140
Nemokamas atšaukimas

: populiarus restauravimas

€ 55 € 55 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 140
Vietinio populiaraus maitinimo pagrindai. Tradicija su aukščiausios kokybės produktais ir aukštosios virtuvės ruošimu.

Tradicinis meniu

€ 60 € 60 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 150
Tradicinių vietinės Andalūzijos virtuvės patiekalų degustacija. Piriñaca gaditana de tuna Ajoblanco de almendra con grva Pietų jūros gėrybių kepimas Sirloin viskio demi-glace padaže Tocino de cielo

Tradicija ir sintezė

€ 70 € 70 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 150
Tradicinė virtuvė su šiuolaikinėmis virtuvės technikomis. Vietinis sūrio aperityvas Pescado sous vaizdo įrašas, paruoštas vakuume / Calamar rebozado en tempura de azafrán (a Choose) Šiitake ir triufelių grybų ryžiai Costilla sous vide su glaseado keptu bulvių krakmolu ir azijietišku citrinos ir mėtų padažu/ Secreto ibérico padaže sevillana al whisky (pasirinkti) Mango pudingas/Shrickhand de mango (pasirinkimui)

Sintezės meniu

€ 70 € 70 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 150
Potyrio pritaikymas pagal jų skonį. Meniu pavyzdys: Ožkos sūrio ritinėlis su mėlynių želė ir pistacijomis, graikiniais riešutais ir kumpio danga Staigmena aperityvas pagal sezoną Žuvis (lašiša ir kiti variantai), virta apelsinų, citrinų ir žaliųjų citrinų padažu. Paprikos pripildytas aštuonkojis aliejuje ant bulvių kremo su vaniliu Iberijos kiaulienos sous vide su imbieru migas de pastor. Mango shrickhand su pistacijomis, kardamomo ir šafranu
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Israel).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Tradicinė Andalūzijos, Kanarų salų ir Katalonijos virtuvė su šiuolaikinėmis technikomis.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Virtuvės šefas restoranuose ir renginiuose, pvz., Mobiliųjų pasaulio kongrese.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokymai Nerjos olų maitinimo mokykloje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 2 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Sevilija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Israel vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?